Ez az étel Robert Pattinson egyik nagy kedvence! Te is így vagy vele?
Elkészítés: Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és pároljuk üvegesre az apróra vágott hagymát. A kolbászt karikázzuk és pirítsuk meg a hagymán. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, majd öntsük fel a paradicsomkonzervvel. Fűszerezzük, majd takarékon főzzük össze egy-két óra alatt.
Közben a darált húst keverjük el egy tálban a reszelt parmezánnal, a tojássárgájával és a fűszerekkel. Egy másik tálban keverjük össze a zsemlemorzsát a tej felével, majd a tej másik felével apránként adagoljuk a húshoz, és dolgozzuk össze. Formázzunk belőle kisebb golyókat, és helyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsire. 200 Celsius-fokos sütőben 20 percre süssük meg, félidőben fordítsunk.
Miután a szósz tökéletesen összeállt, főzzük meg a spagettit, majd helyezzük a tányérra, és koronázzuk meg a gombócokkal.