A favágó szeletek különleges élményt nyújtanak, hiszen a friss fa illata és a természet közelsége minden falatot egyedivé varázsol. Ezek a szaftos, füstös ízek a tűzhely melegét idézik, és a baráti összejövetelek tökéletes kísérőjévé válnak. Képzeld el, a

A favágó elkészítéséhez mindössze néhány alapanyagra lesz szükség, és most megmutatjuk, hogyan varázsolhatod el! Kezdj egy kis lábasban, ahol közepes lángon felolvasztasz 2 evőkanál vajat. Amint a vaj szépen elolvadt, add hozzá a félfőre vágott hagymát. Ne felejtsd el ízesíteni sóval és borssal! Kb. 15 perc alatt aranybarnára pirítjuk, hogy a hagyma íze intenzív legyen. Ezt követően jöhet bele az apróra vágott fokhagyma is, amit további 5 percig pirítunk, hogy az illatok igazán felszabaduljanak.
A hússzeleteket alaposan klopfoljuk ki, hogy még ízletesebbek legyenek, majd sóval és borssal fűszerezzük. Ezután a megmaradt vajon, közepes lángon, egy serpenyőben aranybarnára sütjük őket, majd félre rakjuk pihenni.
A serpenyőben, ahol a húst sütöttük, most két ínycsiklandó tükörtojást készítünk el.
Miután minden hozzávalónk elkészült, a szaftos húsra szórjuk a pirított hagymát, majd a tükörtojást óvatosan a tetejére helyezzük, hogy megőrizzük a szépségét. A fogást bármilyen kedvenc körettel megkoronázhatjuk, én most a rizst választottam, amely remekül kiegészíti az ízeket.
Tepsis mustáros karaj zellerrel és krumplival